Ælle, bælle, mig fortælle

Vigtigheden i at have gardiner

Og selvom valget er dit, kan det stadigvæk være svært at vælge. For hvad skal man lige tage, når der er tusindvis af ting at vælge imellem? Ja, så kan det være svært lige at bestemme sig. 

Dette gælder også gardiner, tro det eller ej. Nogle vil måske tænke “nå det kan da ikke have den store betydning”, men hvis det er din første gang, du bor ude – så fair nok. Hvis ikke, så ved du godt, at der er stor forskel på, hvad man ender med. 

Fx. har mørklægningsgardiner måske aldrig skænket dig en tanke. Indtil du fandt ud af, hvor vigtige de var at have i soveværelset, så du ikke vågner hver morgen kl. 5.30, når solen står op. Og måske har du også overvejet at få gardiner i stuen, selvom udsigten var flot – fordi du lærte lynhurtigt at blive træt af det genskær, der kom fra solen, når du sad og så en vigtig fodboldkamp. 

Valget er dit

Erfaring gør dig klogere, men det hjælper dig nogengange ikke med at vælge de helt perfekte gardiner. Det skal man nogengange prøve sig frem med. Der findes mange forskellige af slagsen, udover mørklægningsgardiner til soveværelset. Et godt bud kunne være: https://www.linenme.dk/hoergardiner

Hørgardiner er lidt mere luksuriøst og giver et perfekt finish til for eksempel stuen. De skygger ikke for solen i ligeså høj grad som bomuldsgardiner og slet ikke som mørklægningsgardiner, men kan tage det værste, hvilket også er det behov, man oftest har.

Og så kan man komme til farverne. Der kører man igen ælle, bælle, mig fortælle, for et gardins farve kan have ligeså stor indflydelse på rummet som farven på væggen. 

Lyse farver vil gøre det mere roligt, hvor mørke farver vil skabe en større kontrast. Dog kan det også hurtigt virke koldt med for mørke farver medmindre de er varme, og det samme med de lyse, der oftest også kan virke kolde. Det handler om at balancere valget.

You may also like...