Bambus tøj – blidt og blødt mod huden

Er du træt af lugtende strømper, og trænger din undertøjsskuffe til en udskiftning? Så kan du med fordel prøve bambus tøj.

Hvilke former for tøj kan fremstilles af bambus tekstil?

Der er faktisk ingen grænser for hvilke former for beklædning som kan produceres ved hjælp af det bløde og lækre bambus stof. De mest populære former for bambus tøj er dog undertøj, T-shirts, leggings, sokker og strømper samt hjemmetøj, for eksempel pyjamasser og andre former for blød beklædning.

Det lækre bambus tekstil er nemlig helt formidabelt når det handler om det tøj som skal være tættest på kroppen. Bambus undertøj er for eksempel langt mere fleksibelt og dermed en del mere komfortabelt mod kroppens mere intime dele end undertøj fremstillet af bomuld eller af syntetiske materialer så som nylon eller lycra.

Bambus tekstil bevarer bambus fibrenes porøse struktur i forbindelse med forarbejdning hvilket betyder at stoffet har virkelig gode ventilerende egenskaber. Du vil således aldrig føle dit bambus undertøj blive for varmt eller klamt og ubehageligt, og du vil slet ikke opleve samme grad af lugt udvikling når du bruger bambus undertøj frem for bomulds undertøj.

Derfor egner bambus undertøj sig godt til den aktive livsstil. Du kan med fordel benytte bambus undertøj i forbindelse med træning eller sport. Og dit bambus undertøj holder faconen vask efter vask uden at blive deformt eller stift i stoffet.

Bambus strømper eller sokker til træning og hverdag

Det samme gør dig gældende for strømper og sokker fremstillet af bambus tekstil. Sokker, som du bruger til hverdag på kontoret, skal kunne holde til timevis af indespærring i et par tætsluttende sko uden at blive klamme og lugtende. Dette krav kan bambus sokker til fulde opfylde. Og til træning kan du med stor fordel anvende bambus strømper som kan holde dine føder vel tempererede i timevis.

Find bambus undertøj, strømper og sokker på https://www.boody.dk/ 

You may also like...