Bliv verdensmester i præsentationer med PowerPoint kurser

Vil du gerne være bedre til at bruge Microsoft PowerPoint som understøttelse for dine fremlæggelser, for eksempel i forbindelse med forelæsninger eller præsentationer i din virksomhed? Så kan du med fordel tage et Microsoft PowerPoint kursus hos en IT kursus udbyder.

Hvor kan jeg finde et Microsoft PowerPoint kursus i København?

Hvis du ønsker at deltage i et Microsoft PowerPoint kurser på en centralt beliggende placering i den danske hovedstad bør du vælge et kursus hos 4D.

4D er blandt de fremmeste udbydere af IT relaterede kurser i Danmark. Gennem flere årtier har 4D tilrettelagt og gennemført talrige kurser i IT, her under i særdeleshed Microsofts produkter.

Kurser hos 4D er særligt målrette erhvervslivet og findes for de flestes vedkommende i en engelsk såvel som i en dansk version. Dette gælder også for de mange spændende og inspirerende Microsoft PowerPoint kurser du finder hos 4D.

På et Microsoft PowerPoint kursus hos 4D kan du blandt andet lære de helt fundamentale teknikker til udvikling af præsentationer. Dette foregår på kurset PowerPoint Grundlæggende hvor du får en introduktion til det smarte program og lærer at oprette din Microsoft PowerPoint præsentation, komplet med templates, slides og noter.

Du lærer på dette kursus i Microsoft PowerPoint at anvende templates, slide layouts og placeholders til på hurtig og effektiv vis at udvikle en præsentation. Du lærer hvorledes du fremhæver og understreger dine pointer ved hjælp af grafiske elementer så som for eksempel billeder, tabeller, diagrammer og figurer – og selvfølgelig ganske simple animationer.

Du lærer basal formatering og anvendelse af farver i dine slides, og en kort introduktion til hvorledes du bruger eksempelvis sidehoved og sidefod i dine præsentationer. Og så kan du lære hvorledes du udskriver din præsentation med tilhørende noter.

Du kan læse mere om de mange forskellige Microsoft PowerPoint kurser hos 4D på 4d.dk.

You may also like...