Er julesokker kiksede eller seje?

07 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
Er julesokker kiksede eller seje?

Julen er en sæson for sig, for det er her, at man mødes med hele familien, tager på juleferie; ses med dem, man ellers ikke har tid til, og man kan tage på julemarkeder, til julefrokoster og meget andet.

Så det er lidt en slags undtagelsestilstand, hvor man gerne må skeje lidt mere ud, som man ellers ikke plejer, da meget erhvervsliv holder lukket, så man kan blive hjemme og slappe af – og det er kun dem, som der skal underholde os andre, der bliver på arbejde.

TV-kanalerne er der også gået lidt anarki i, da de viser alle de gode julefilm og de juleepisoder af TV-serier, som der ellers ikke falder sammen med juletiden.

Man spiser jo også noget mærkeligt mad og drikker mærkværdige sager, som man ellers ikke ville gøre resten af året, så hvorfor skulle man ikke også gøre det samme med juletøjet?

Julesokker er samtidig seje og ikke-cool

Tidligere skulle man jo gerne have varmt tøj på i denne periode, og det har så udviklede sig til julesweatre, som man gerne syede selv; men nu er det noget, som man kan købe i butikkerne.

Og disse sweatre skal gerne have så morsomme julemotiver, som det er muligt at skabe, hvor der kan poppe rensdyrnæser ud, blinke med lys og måske endda sige lyde.

Og man skal da gå all in på dette, og det kræver jo et par gode jule sokker, der virkelig gerne må udsende, at nu er der jul i hjemmet.

Så er det jo også rart at have sådan nogle sokker på, hvis der nu skulle være fodkoldt, eller der er sjappet på gulvet fra smeltet sne, som man har trukket med ind på ens støvler.

Når man så har en nissehue på samtidig og sweateren, så vil de her julesokker virkelig fuldende julelooket på en.

Flere Nyheder