Få hjælp til installationerne hos en el installatør

06 juli 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til installationerne hos en el installatør

Står du for at skulle renovere eller istandsætte dit hus eller din lejlighed bør du undersøge om du får brug for at ændre på de elektriske installationer – og i så fald kontakte en elektriker.

Hvornår har jeg brug for en autoriseret el installatør eller elektriker?

Når dit el arbejde i hjemmet involverer de faste elektriske installationer i bygningen er du per lovkrav forpligtet til at kontakte en autoriseret el installatør eller elektriker. Du er nemlig ikke som lægperson kvalificeret til at rode med disse installationer.

Kender du ikke til denne type el arbejde på forhånd vil du kunne forårsage store skader på såvel materiel som på andre mennesker. En kortslutning kan føre til overgang i de elektriske systemer, så du selv eller andre beboere får livsfarlige stød via diverse hvidevarer og husholdnings apparater. Og en brand i de elektriske installationer, foranlediget af klamphuggeri, kan lynhurtigt brede sig i et etage byggeri – til stor fare for øvrige beboere.

Hvem er W. Johansen El ApS?

W. Johansen El ApS er din autoriserede el installatør i Ballerup. Hos W. Johansen El ApS kan du få hjælp til dine elektriske installationer uanset opgavens type, størrelse eller karakter. Ingen opgave er for stor eller for lille for W. Johansen El ApS som gerne påtager sig el arbejde inden for industri eller erhverv lige så vel som mindre installations opgaver for private kunder. W. Johansen El ApS servicerer såvel boligforeninger som offentlige institutioner og private virksomheder, og udfører alt hvad der handler om el arbejde inden for industri, produktion og landbrug.

W. Johansen El ApS har til huse i Ballerup men kører gerne i hele Storkøbenhavn og over resten af Sjælland. Så hvis du ønsker kompetent hjælp til dine eksisterende el installationer, eller kvalificeret rådgivning i forbindelse med anlæggelse af nye, kan du trygt kontakte W. Johansen El ApS via hjemmesiden w-teknik.dk

Flere nyheder