Få ønskejobbet med et professionelt jobsøgningskursus

Det kan både være en stresset og spændende tid, når du søger nyt job. Hvis du er ledig, er det stressende, fordi man ofte føler et pres for at få det nye job i hus eller for at finde det rigtige job. Hvis du allerede er i arbejde og søger noget nyt, kan du føle dig presset, fordi du ikke trives med dit nuværende job. Eller du ser jobsøgningen som en mulighed for en ny og spændende vej at gå.

Få hjælp til en skarp ansøgning

Søger du nyt job, men dine ansøgninger resulterer ikke i jobsamtaler? Ansøgninger er en disciplin for sig, og ingen kan kræve, at du mestrer lige den. Du kan have svært ved at lave en god ansøgning, selv om du er den helt rette til jobbet. Det er ofte nogle helt andre kvalifikationer, jobbet kræver, end det at formidle din person og dine kompetencer. Så overvej et 6-ugers forløb, hvor du får hjælp til CV og ansøgning.

Forløbet lærer dig også, hvordan du kan bruge dit netværk i jobsøgningen. Og ved at få sat ord på dine kompetencer vil det sikkert også give pote til jobsamtalen.

Ønsker du en stilling som leder?

Lundquist Consult, https://www.lundquistconsult.dk/jobsoegende, har et 8-ugers forløb for ledere. Det hjælper dig ikke kun til at lande dit ønskejob som leder, men er også rigtigt interessant at følge.
 
Du kan lære om, hvordan din hjerne kan sætte forhindringer i vejen for det, du gerne vil. Du får dermed større selvindsigt. Du bør også benytte dit netværk til jobsøgningen – og udvide det lidt. Forløbet giver dig mange tips og masser af sparring samt skærer dit CV og din ansøgning til, så ingen er i tvivl om, hvad du kan og vil. 

Lundquist Consult benytter GARUDA FokusProfil, som er et anerkendt udviklingsværktøj til erhvervslivet og sportsverdenen. Det kan hjælpe dig med din udvikling og giver dig indsigt i dine styrker og de områder, hvor du potentielt kan udvikle dig. Samt hvordan du reagerer under pres. 

You may also like...