Find motiverede og kompetente vikarer hos et vikarbureau

08 juni 2022 Astrid Pedersen
vikarbureau

advertorial

Mangler du midlertidig arbejdskraft til kortere eller længere varende projekter? Så kan du finde hvad du søger hos et vikarbureau.

Hvad kan et vikarbureau gøre for mig?

Et vikarbureau kan hjælpe dig med at finde de rette medarbejdere til din opgave eller til dit projekt. Hvis du ikke selv vil bøvle med ansættelse, og dermed selv skulle stå for alt det administrative i forbindelse dermed, kan du med stor fordel alliere dig med et vikarbureau.

Med et vikarbureau får du fordelen af ikke at skulle besvære dig med eksempelvis lønkørsel, ATP, pension, ferieopsparing og lignende. Du betaler blot et fast beløb til dit vikarbureau for den aftalte periode – så sørger bureauet for at alle formalia vedrørende ansættelsen er på plads.

vikarbureau

Find de bedste og mest kompetente vikarer hos et vikarbureau

Der ud over er du sikret den mest kvalificerede arbejdskraft når du finder den gennem et vikarbureau. De fleste vikarbureauer i Danmark er specialiseret inden for særlige nicher – for eksempel hotel og restauration, service og rengøring, kontor eller bygge, anlæg og håndværk. Uanset hvilken branche, din virksomhed opererer inden for, vil du således kunne finde vikarer som matcher virksomhedens virkefelt og dine behov hos et professionelt vikarbureau.

En helt tredje gevinst ved at lade et vikarbureau forestå rekruttering og udvælgelse af midlertidige medarbejdere til din virksomhed er at du på den måde vil være garanteret kandidater som er 100% indstillet på vikar tjansen. De fagpersoner, som lader sig optage i et vikarbureaus emne bank, sætter for langt de flestes vedkommende stor pris på det frie og afvekslende liv som vikar, og elsker at se nye steder og lære nye mennesker at kende.

Lad DK Vikarservice ApS hjælpe dig med vikarer

Det danske vikarbureau DK Vikarservice ApS er specialiseret inden for vikarer til bygge og anlæg samt industri og produktion. Læs mere på dkvikarservice.dk.

Flere Nyheder