Frygter du planlægningen?

Datoen er sat for den store konference, og tilmeldingen er åben… hvordan holder du styr på de mange tilmeldinger, spørgsmål og måske’er? Tilmeldingssystem, der kan bevare overblikket, giver dig mulighed for at koncentrere dig om at besvare spørgsmål og få styr på de sidste detaljer i tilmeldingsperioden. Og så kan du styre det hele online…

Har du brug for et tilmeldingssystem?

Et professionelt tilmeldingssystem er mere end blot en liste over tilmeldte – det er et værktøj, der giver dig frihed til at bruge din værdifulde tid til den personlige kontakt og den videre planlægning. Et computerprogram, der håndterer tilmeldinger, kan tage sig af overskueligheden, mens du tager dig af alt det andet.  

Du har brug for et tilmeldingssystem, hvis din tid er bedre brugt til andet end at opdatere lange lister med flueben og måske’er. Du har brug for et tilmeldingssystem til den professionelle planlægning af både de store og de små arrangementer. 

Til konferencen og julefrokosten…og alt det andet

Det behøver ikke være de store konferencer eller møder, der tager mest tid i forhold til tilmelding. Firmaets julefrokost eller sommerfest kan være lige så tidskrævende at holde styr på uden et professionelt tilmeldingssystem. 

At have et tilmeldingssystem er en engangsudgift, der med sikkerhed tjener sig selv ind igen for dig som medarbejder og for din arbejdsgiver eller eget firma. De fleste udbydere viser fyldestgørende demoer eller tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan se, om det er noget for dig eller dit firma. 

Hvad kan et tilmeldingssystem?

Med et tilmeldingssystem kan du naturligvis holde styr på alle tilmeldingerne, men du kan også bruge det til at sende remindere ud til dem, der ikke har svaret på en indbydelse. Du kan vedhæfte dokumenter, og du kan udarbejde spørgeskemaer til deltagerne omkring eksempelvis foretrukken mad til eventet, kørselsplanlægning eller andre praktiske ting. 

You may also like...