Giv en fin suttesnor i gave

I forbindelse med at der bliver bragt nyt liv ind i verden, er det ikke ualmindeligt at komme med en lille gave. Kender du nogen der er blevet forældre, kan det derfor være en genial gave at give en suttesnor. På den måde kan sutten altid være lige i nærheden.

Hvad skal man bruge en suttesnor til?

En suttesnor er en snor, hvor der sidder en sut for enden. I den anden ende vil der typisk være en lille klips, som kan klipses fast enten på barnevognen eller i babyens trøje. På den måde bliver sutten ikke væk, og den vil altid være lige inden for rækkevidde. 

Vil du gerne give en suttesnor i gave, har du flere forskellige muligheder. Det er naturligvis muligt at købe mange rigtig fine suttesnore online. Vil du dog gerne gøre din suttesnor lidt mere personlig, kan det være sjovt at lave den selv. At lave en suttesnor kræver nemlig ikke det helt store. Du skal blot have fat i en god snor, en sut, en klips og nogle smukke perler.

 

Hent inspiration til din suttesnor online

Hvis du skal være kreativ, når det gælder din suttesnor, kan det være en fremragende idé at hente inspiration online. Der findes nemlig et væld af forskelliges sider, hvor du kan få ideer til, hvordan din suttesnor skal udforme sig. På den måde er du sikker på, at du kan lave en utrolig smuk suttesnor, som ligeledes er praktisk og kommer i brug. 

Internettet kan naturligvis bruges, hvis du skal have inspiration, når det gælder æstetikken. Dog kan det også være praktisk, hvis du skal have tips og tricks. Dette kan for eksempel gælde, hvilken klips der er smart at købe, eller hvor lang din suttesnor i virkeligheden bør være. Ved at bruge andres erfaringer kan du lave den perfekte suttesnor!

You may also like...