Gør plankegulvet pænt

11 april 2022 Niels Geckler
gulvafslibning i Jylland

advertorial

Du kan få et rigtig flot trægulv med en afslibning af https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/. Trægulve har en særlig glød og et spil i sig, som andre typer af gulve ikke har.

Der findes mange typer af gulvbelægning – råt beton, vinyl, fliser, linoleum eller træ. De to sidstnævnte er dejlige naturmaterialer. Trægulve kommer i mange udformninger, typer, kvaliteter og træsorter med hver deres udeseende, karakteristika og charme. Trægulve kan også være meget forskellige, atl efter hvilken behandling de rå brædder eller planker har fået.

gulvafslibning i Jylland

Hr du et dejligt trægulv i din bolig, som er blevet slidt og måske ikke er til at få helt rent længer selv med en grundig vask – ja, så kan det være tiden med en afslibning af gulvet. Det giver en frisk ny overflade, som er klar til den form for efterbehandling, du vælger.

Flere hensyn når du vælger behandling af det nye slebne trægulv

Der er forskellige overvejelser at have med, når man vælger, hvordan man vil behandle trægulvet efter en afslibning. Det er populært at give de rå brædder en behandling med lud, fordi det gør, at de ikke blive gullige med tiden på samme måde, som det ellers vil ske. men ludbehandlingen kan ikke står alene.

Efter ludbehandlingen eller direkte på det rå gulvs brædder kan man give en gang klar lak. Man kan ågs vælge at give gulvet en behandling med sæbe eller olie. mange foretrækker nok at lakere gulvet, da det er den behandling som nok giver dte gulv, der bag efter kræver mindst vedligeholdelse og som er nemmets at vaske.

men et olieret gulv har sin egen flotte glød og med lidt pleje og opmærksomhed harv man med et oliebehandlet trægulv også et flot gulv i lang tid frem over. Man kan få olie med hvis pigment i, der toner gulvet i en lys retning.

Flere Nyheder