Gulvafslibning: Er det et gør-det-selv-projekt?

Listen er lang, når det kommer til projekter, man selv kan kaste sig over derhjemme. Der er dog nogle projekter, som kræver lidt ekstra erfaring, hvis man vil ende med et godt resultat. Og naturligvis også hvis man ikke vil ende med en større regning end ønsket, fordi man er kommet til at ødelægge det, man arbejder med.

Et af de projekter, som er bedst at overlade til fagfolk, er en gulvafslibning af trægulvene. I bund og grund så er en gulvafslibning helt ideelt for dig, som ønsker der skal ske noget nyt med dine trægulve. Måske er de begyndte at se triste og kedelige ud, fordi der er kommet en god håndfuld ridser m.m. Og måske kan du endda se, hvor noget at gulvets efterbehandling er blevet slidt ned. I denne situation kan en gulvafslibning give præcis den opfriskning, som dit gulv har brug for. En gulvafslibning er dog langt fra et projekt, du selv bør kaste dig over. Herunder kan du læse om hvorfor. 

Derfor skal du ikke selv slibe gulvene

Til en gulvafslibning skal der bruges en helt særlig maskine -og den kræver i sig selv en del erfaring. Hvis man ikke bruger den rigtigt, så kan man komme til at skade gulvet. Og i værste fald kan det være skader, som ikke kan rettes op på. Det er selvfølgelig noget, et gulvfirma vil have helt under huden, da de har prøvet det mange gange før. 

En anden årsag til at der skal hyres professionel hjælp er, at der skal vælges det rigtige sandpapir til maskinen. Hvis man får valgt noget, som er for fint i strukturen, så får gulvet slet ikke en ordentlig slibning. Der vil betyde, at ridser og gammel efterbehandling slet ikke bliver fjernet – og dermed er arbejdet også spildt.

For at komme bedst muligt i mål, så er Gulvkanonen ApS et godt bud. Gulvkanonen ApS arbejder nemlig, blandt andet med gulvafslibninger til dagligt.

You may also like...