Hvor finder du ting til behandling med Epoxy Resin?

Du skal sådan set ikke lede så længe efter, hvor du finder Epoxy Resin, som du kan bruge til mange behandlinger og reparationer. Det er bare med at klikke her: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/resin-klar-epoxy-lak-1694/ 

Vi mener mere: hvor finder du de ting, som du gerne vil have behandlet med Epoxy Resin?

Hvis der er tale om nogle ting, som du ejer, der skal behandles lidt eller fikses med en lille reparation, så er det bare med at give los efter de anvisninger, der er til brugen af dette element.

Men måske har du læst dig frem til, at man også kan bruge den slags Resin på alt fra drivtømmer til søstjerner og lignende, som man finder ude i naturen.

Af den grund kan du ikke bare tage det med hjem og begynde at bruge Epoxy Resin på det, selvom du lige har anskaffet det produkt og ikke kan vente med at lave lidt design til dig eget hjem.

Noget kan du bruge Epoxy Resin på – men måske må du ikke

Det nævnte drivtømmer kan jo være en del af en bådulykke, hvor man stadig er ved at efterforske, hvad der er sket.

Selvom det kan se gammelt ud, så kan det være vind, vejr, vand og tangen, der hurtigt har afsat spor på det tømmer, så det ser virkelig gammelt ud efter kort tid.

Af gode grunde tænker du så nok, at hvis du er på ferie i Danmark og finder en søstjerne, så må du godt eje den, og det er sådan set rigtigt nok.

Selv ved en privat strand er kystlinjen stadig offentlig, så du kan sejle forbi og hive søstjerner op i din båd ude i vandet ude foran den private strand.

Men de søstjerner finder du måske i udlandet, og så kan det gælde mange andre regler for, om man må beholde dem – endsige tage dem med i flyveren hjem.

You may also like...