Invisalign – usynlig og komfortabel tandretning

14 september 2020 Astrid Pedersen
Invisalign – usynlig og komfortabel tandretning

Drømmer du om at genvinde din ungdoms charmerende smil med flotte, regelmæssige tænder? Så kan du faktisk gøre drømmen til virkelighed med tandregulering for voksne.

Mange mennesker tror fejlagtigt at det kun er børn som kan få rettet tænder. Men vore tænder flytter sig hele livet – og derfor er der ingen garanti for at dine tænder bliver på plads selv om du måske har tilbragt mange af din barndoms år med de grimme og klodsede fast monterede tandbøjler, også kaldet ”togskinner”.

Er dine tænder således gået hen og blevet skæve med alderen kan du vælge at lade dem rette på ny. Og hvis du ikke gider at få monteret togskinner igen kan du i stedet vælge en tandregulering med Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er lette, udtagelige tandskinner, som er tilpasset din mund og dine tænder. Med Invisalign kan du gradvist rykke dine tænder til den ønskede position og dermed atter få et smukt og regelmæssigt tandsæt. De smarte Invisalign skinner er samtidig gennemsigtige hvilket bevirker at ingen kan se at du er i færd med at få rettet dine tænder. Du kan altså have dine Invisalign skinner på mens du er på arbejde eller hvis du er ude i byen uden at dine venner eller kolleger vil opdage at du har bøjle på.

Du har tilmed mulighed for at tage din Invisalign bøjle af når du skal spise eller børste tænder hvilket fremmer den gode mund hygiejne og forebygger madrester som bliver siddende i bøjlen. Og da du skifter dine Invisalign skinner ud en gang hver fjortende dag kan du være helt sikker på at de ikke når at blive ridsede og matte.

Hos You Smile I Smile kan du altid få en uforpligtende konsultation med henblik på en Invisalign behandling – læs mere på klinikkens hjemmeside yousmileismile.dk

Flere Nyheder