Kan man reparere emaljen i et badekar?

Det korte svar på spørgsmålet angivet i artiklens overskrift er ja – det kan godt lade sig gøre at reparere emaljen i et badekar. Faktisk er reparation af emalje en langt billigere procedure end udskiftning af badekar. Og så tager det kortere tid at fikse emaljen i et slidt badekar end det gør at skrotte badekarret.

Hvorfor reparere emaljen i et badekar?

Måske finder du ideen om et badekar i badeværelset utidssvarende og overvejer derfor at skifte badekarret ud med en mere plads besparende bruseniche. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang. Skal du på et tidspunkt sælge din bolig vil et rummeligt badekar være et stort plus.

Mange potentielle bolig købere – især de unge børnefamilier – har badekar placeret højt på ønskelisten når der skal vælges bolig. Selv om du således ikke er til lange lune karbade i stearin lysenes skær, skal du ikke skrotte dit gamle badekar blot fordi det har nogle ridser, skrammer og misfarvninger i emaljen. Du kan nemlig for en langt lavere pris få renoveret badekarret så det kommer til at stå som nyt. Og så vil dit badekar pludselig udgøre et stort aktiv for dit hus eller for din lejlighed i en eventuel salgs situation.

Hvordan reparerer jeg emaljen i mit badekar?

Du bør dog ikke selv give dig i kast med reemaljering af badekarret. Lige som du heller ikke ville påtage dig selv at udføre en autolakering, bør maling af badekar også overlades til rutinerede fagfolk.

Hos Badekarsmaler finder du dygtige og erfarne håndværkere som har mange års erfaring med reemaljering og maling af badekar. På få timer kan Badekarsmaler rense, slibe, grunde og emaljere dit badekar så det kommer til at stå som nyt. Og efter et døgns tid er dit badekar parat til brug igen.

Læs mere om reemaljering på badekarsmaler.dk

You may also like...