Lad det bedste parkeringsfirma varetage administrationen af din parkeringsplads

Er du træt af at firmaets eller din beboelses ejendoms parkeringspladser altid er fyldt op med udefra kommende biler, som intet har at gøre på ejendommen? Har beboerne, kunderne, medarbejderne eller brugerne af dine faciliteter svært ved at finde en parkeringsplads på grund af uvedkommende parkering – og har du forgæves forsøgt dig med skiltning eller andre former for forebyggende arbejde, som ikke respekteres?

Så er det på tide at kontakte et professionelt parkeringsfirma. Med et parkeringsfirma som samarbejdspartner får du effektiv kontrol af dine parkeringspladser, eventuelt med videoovervågning.

Parkerings vagter tilknyttet et privat parkeringsfirma har hjemmel til at udstede parkerings afgifter i tilfælde af uvedkommende eller hensynsløs parkering. Og så vil et parkeringsfirma altid forestå den nødvendige skiltning samt administration af dine parkeringspladser, så du ikke selv skal bekymre dig om dette.

Hvilket parkeringsfirma skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge det parkeringsfirma som skal hjælpe dig med at administrere dine parkeringspladser bør du vælge et firma som tilbyder dig den mest kundevenlige løsning. Du kan for eksempel med fordel kontakte UnoPark.

Hos UnoPark får du ikke alene effektiv parkeringskontrol og parkeringsservice på din ejendom. Du kan også selv bestemme hvor ofte der skal kontrolleres, om der skal opsættes kamera til videoovervågning, eller om du ønsker mulighed for hel eller delvis betalings parkering på din ejendom.

UnoPark tilbyder nem og brugervenlig administration af din parkeringsløsning via et moderne digitalt system. Til dette system hører en app, som du kan bruge i forbindelse med udstedelse af parkeringstilladelse – for eksempel i relation til gæsteparkering som kræver midlertidig tilværelse. Med app’en kan du udstede tilladelser til parkering uanset hvor du befinder dig, og selv bestemme tidsrummet i hvilke de er gyldige.

Hvis du ønsker et tilbud på en skræddersyet parkeringsløsning kan du altid kontakte UnoPark for en personlig snak via hjemmesiden https://unopark.dk/ 

You may also like...