Lær at heale – og få det bedste ud af din praksis

Er du terapeut, massør eller lignende, og arbejder du hver dag i tæt fysisk kontakt med andre mennesker? Så har du sikkert ofte oplevet at føle dig udtømt eller udmattet på det energimæssige plan efter en arbejdsdag. Dette kan skyldes at arbejdet tærer på din egen personlige energi – eller at du overtager andre menneskers energi gennem berøring. Og så kan det være rigtig svært at udføre sit arbejde.

Hvorfor skal jeg lære at heale med Reiki?

Hvis du gerne vil arbejde med dine evner til at heale, og dermed hjælp andre mennesker, kan du med stor fordel lære Reiki.

Når du først er indviet i Reiki universet er der ingen grænser for hvad du kan udrette. Reiki er en universel tilgang til healing som på én og samme tid beskytter og beriger dig. Med Reiki får du adgang til ubegrænsede healing ressourcer og du vil kunne bringe den kærlige energi videre til andre mennesker uden at slide på din egen, eller sætte dig selv i fare for at overtage andres energi.

Når du healer ved hjælp af Reiki fungerer du snarere som kanal for den universelle kilde af stærk og uudtømmelig energi, end som kilden i dig selv. Du kan lade energien strømme direkte igennem dig og samtidig være beskyttet mens du udøver healing eller andre former for behandling. På den måde kan du bevare din egen energi intakt mens du udfører dit velgørende arbejde.

Lær at heale med Reiki på kun en enkelt weekend

Ønsker du at blive indviet i Reiki er det oplagt at deltage på et Reiki kursus hos Christo Blaak (Padam). Christo Blaak (Padam) er Reiki mester og har igennem mange år arbejdet med såvel healing som med uddannelse af Reiki healere. Du kan læse mere om Reiki og Christo Blaak (Padam) på christo.dk

You may also like...