Med skadedyrsbekæmpelse går man efter mange ting

Underligt nok kan et kæledyr for en person være et skadedyr for det andet menneske.

Men man kan vist godt sige, at hvis man oplever insekter eller dyr på ens enemærker, som man ikke har inviteret, så er det jo et skadedyr, om det dukker op i flok eller som et enkelt dyr.

Nogle mennesker kan vælge at leve med den slags, hvis det bare er i et lille omfang, eller de vælger at leve med det, fordi de ikke kan se en ende på problemet – men så har de måske ikke forsøgt sig med ordentlig skadedyrsbekæmpelse i Guldborgsund, hvis man nu er ramt her.

Måske er man bange eller allergisk overfor et givent skadedyr, at man forsøger at bekæmpe det lige så snart, at man har antydningen af dets ankomst i ens hjem.

Men hvad betegner man så egentlig som skadedyr?

Ens kæledyr, en andens skadedyr

Lad os starte igen, hvor vi indledte denne artikel: For man kan jo have et dyr som en rotte, der kan bære mange bakterier med sig og komme ind i ens hjem med sygdomme, som man skal have bekæmpet ved at lægge fælder ud, fange dem eller sørge for, at de ikke kan komme ind i fremtiden.

Men så findes der jo også tamme rotter, som folk holder som kæledyr.

Hvepse er en naturlig del af den danske natur, men de færreste ønsker nok at have en hvepserede som logerende i ens hus.

Selv muldvarper kan man være efter, for de kan måske se nuttede ud, men de kan forvolde store skader i ens haver.

Derfor oplever man også sådan noget som duer som skadedyr, som man også kalder for flyvende rotter.

For selvom for eksempel børn finder både muldvarpe og duer søde, så kan de være skadelig for en, både hvad angår ens afgrøder, hjemmet og ens helbred.

Så hvis du betragter noget som et skadedyr, så må du se, om der ikke kan gøres noget ved det.

You may also like...