Reparation af spabad eller badekar med reemaljering

Er dit badeværelse udrustet med et rummeligt badekar, hører du til blandt de heldige. Der er efterhånden langt mellem boliger med eget badekar. Mange bolig ejere vælger nemlig at skifte badekarret ud med en mere tidssvarende og knap så plads krævende bruseniche. Derfor bør du være glad for dit badekar og gøre hvad du kan for at passe på det.

Står der ligefrem et spabad i dit badeværelse kan du regne dig som ekstra og særligt privilegeret. Det er de færreste badeværelser som har plads til sådan eet. Samtidig er et spabad indbegrebet af fed luksus. Med et spabad i eget badeværelse kan du dyrke de lækre og afslappende wellness oplevelser hver eneste dag til en brøkdel af den pris det koster ude i byen. Og så skal du ikke op og i tøjet for at komme hjemefter en tur i dit eget private spabad.

Hjælp, mit spabad er blevet ridset og skrammet

Et spabad bliver, på samme måde som et traditionelt badekar, med tiden slidt. Når emaljen i et spabad bliver slidt kan der opstå ridser og skrammer samt andre skæmmende skønhedspletter. Blandt andet får kalk og okker fra vandrørene nemmere ved at aflejre sig og danne grimme gulligt brune plamager.

For at komme af med disse misfarvninger og skader er det nødvendigt at få professionelle fagfolk på banen, som kan forestå reparation af spabad. Denne reparation sker gennem reemaljering og skal udføres af faglærte håndværkere

Hvem kan hjælpe med reparation af spabad?

Hvis du således leder efter en dygtig badekarsmaler som kan hjælpe dig med at få dit spabad til at fremstå lækkert og indbydende på ny, kan du med fordel kontakte Ny Emalje. De dygtige håndværkere hos Ny Emalje har mange års erfaring med reemaljering af såvel badekar som spabade. Få et skarpt tilbud på reparation af spabad via hjemmesiden ny-emalje.dk

You may also like...