Sådan får du en virtuel server

29 september 2021 Steffen Hansen
image

Der kan være flere grunde til, at man overvejer at få en virtuel server. Men hvordan får man en, når man har brug for den, og hvad kan man bruge den til? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

En VPS er en server hoster af andre

For lige at give noget baggrundsviden med på vejen, så starter vi lige med at komme ind på, hvad en VPS er. Kort fortalt, så er det en server, som bliver hostet på en servercentral, hvor de specialiserer sig i dette. Når de hoster den på deres central, så gør de det muligt for en at koble op på serveren via. internettet, og derfor er det en virtuel privat server, som VPS står for.

En VPS kan bruges til mange ting

Da en VPS hostes så den kan tilkobles via. nettet, så kan man bruge den til mange forskellige ting. Det kan som eksempel være til at have et program kørende, som skal køre hele døgnet rundt. Her er det rarere, at man køber en VPS til opgaven, så man ikke skal have en computer stående tændt hele tiden.

VPS kan købes i alle lande

Hvis du ønsker at købe en VPS, så skal du overveje fra hvilket land du kommer til at tilslutte den fra mest. Det skal du, da forbindelsen er bedst, hvis du køber en VPS, som er hostet tæt på hvor du bor. Hvis du bor i Danmark, anbefaler vi derfor, at du undersøger vps hosting Danmark, for at sikre dig, at den ligger så tæt på dig som muligt.

Kan du ikke finde en i netop det land, hvor du skal tilslutte den fra, så anbefaler vi, at du finder en så tæt på som muligt. Derved sikrer du, at forbindelsen er så god til den som overhovedet muligt.

Flere Nyheder