Skal jeg vælge Netflix, HBO Nordic, C More eller Viaplay?

Markedet for streamingtjenester boomer i disse dage. Det kan godt være vanskeligt at gennemskue hvilken tjeneste som er den mest velegnede til netop dine behov. Der er da også mange ligheder mellem de forskellige streamingtjenester, og meget af indholdet er identisk fra den ene tjeneste til den anden. Dette skyldes at visse film og serier har fast premiere datoer, og derfor frigives til streaming på samme datoer, således vil du kunne finde flere af de samme gratis film på forskellige streamingtjenester.

Der hvor en streamingtjeneste for alvor kan skille sig ud fra konkurrenterne er på egenproduktioner og eksklusivt indhold. For eksempel har Netflix en masse film og serier fra forskellige lande, produceret særligt for Netflix. Et eksempel herpå er den dansk producerede serie The Rain, som kun vises på Netflix. Og streamingtjenester, som er knyttet op på en tv udbyder, vil typisk have de samme sports rettigheder – som for eksempel Viaplay, som i kraft af sin tilknytning til Nordic Entertainment Group og dermed TV3 og 3+ har rettigheder til at streame diverse fodboldkampe og Formel 1 løb via appen.

Vælg din streamingtjeneste ud fra behov

Selv om der er meget få forskelle på streamingtjenester, kan disse forskelle være ganske afgørende. Har du en familie med bør, er det en god idé at vælge en streamingtjeneste så som Viaplay eller Netflix, som begge har et stort børne univers og samtidig et varieret udbud af film og serier.

Er du typen som elsker at binge kvalitets serier, kan du med fordel vælge HBO Nordic som din streamingtjeneste, og dermed få adgang til vilde serier så som Game Of Thrones, Westworld og A Handmaids Tale. Og endelig tilbyder C More et velassorteret udvalg af nyere film og serier – her under svenske serier i høj kvalitet.

Du kan læse mere om de forskellige streamingtjenester på techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/

 

You may also like...