Skal vinduerne skiftes til nogle mere energieffektive?

23 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når du står og skal vælge nye vinduer, er der mange ting, du skal have in mente. Er det tid til at skifte de gamle energislugere ud med nogle nye og mere energieffektive? Eller har du blot brug for nogle nye vinduer, fordi de gamle er slidte?

I denne artikel guider vi dig igennem alle de vigtige overvejelser, når det kommer til vinduerskift – lige fra hvilken type vinduer, der passer bedst til din bolig, til hvordan du vælger det rette online firma til at købe dine nye vinduer hos.

Energiruder er vigtigt

For at holde varmen inde og vinden ude i din bolig er energiruder et must. Sørg derfor for, at dine nye vinduer opfylder disse krav – ellers risikerer du bare at skulle udskifte dem igen om få år.

Vi vil gerne anbefale Klar Windows som en webshop, hvor du kan finde alt fra energiruder til traditionelle vinduer. Med deres mange års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at dine nye vinduer lever op til alle krav og forventninger.

Kig nærmere på deres udvalg af energiruder her: https://klarwindows.co.uk/double-glazed-windows.

vinduer

Hvilke vinduer skal du vælge?

Det afhænger naturligvis af, hvilken type bolig du har. Er det en ældre ejendom med måske skråvægge og andre udfordringer? Så kan det være nødvendigt at vælge specialfremstillede vinduer. Har du derimod en nyere bygning med almindelige facader, gør traditionelle vinduer som fx runde, rektangulære eller kvadratiske vinduer sig fint.

Uanset hvilken type vinduer du ender med at vælge, er en god idé at tjekke, hvor meget lydisolation de tilbyder. Det kan være en stor fordel i travle og bymæssige områder.

Vær altid opmærksom på sikkerheden

Når du shopper nye vinduer online, skal du altid være opmærksom på det medfølgende CE-mærke. Det betyder, at vinduerne har bestået nødvendige test og lever op til EU’s sikkerhedskrav.

Hos Klar Windows er alle vinduer naturligvis CE-mærkede – men det kan være en god idé at tjekke, at det også gælder for andre firmaer, du køber nye vinduer hos. På den måde sikrer du dig, at dine nye vinduer lever op til de nødvendige sikkerhedskrav.

Vi håber, at denne artikel har givet dig nogle nyttige overvejelser omkring valg af nye vinduer. Held og lykke med at finde dem.

Flere Nyheder