Vælg et professionelt parkeringsfirma for den bedste parkeringsservice

30 november 2020 Astrid Pedersen
Vælg et professionelt parkeringsfirma for den bedste parkeringsservice

Hvis din boligforening eller dit kontordomicil råder over private parkeringspladser, oplever du sikkert fra tid til anden, at disse bliver anvendt af udefrakommende. Det kan være et stort problem, idet de personer, som har retmæssigt krav på disse parkeringspladser, således må finde et andet sted at parkere – og derfor vil det være en fordel at få fat på et professionelt parkeringsfirma.

Hvor kan jeg få hjælp til parkeringsservice og parkeringskontrol?

Har du brug for professionel assistance, når det handler om drift og administration af dine parkeringspladser, kan du med fordel tage kontakt til KbhPark. KbhPark har igennem mange år betjent private virksomheder samt diverse boligselskaber med effektive og fleksible parkeringsløsninger særligt tilrettet hver enkelt kundes behov og præferencer.

Du kan altid regne med en gedigen service, som på én og samme tid er personlig og professionel, når du vælger KbhPark som dit parkeringsfirma i København. Foruden ekspertrådgivning omkring forvaltning af dine parkeringspladser vil KbhPark yde kundevenlig og individuel service – og altid tage udgangspunkt i dine ønsker desangående.

Hos KbhPark arbejdes der ud fra devisen ”kundens parkeringspladser – kundens regler”. Og så er det op til de dygtige og erfarne parkeringsvagter tilknyttet KbhPark at håndhæve disse, således at du slipper for besværet.

Gratis parkeringsservice hos KbhPark

Måske lyder det for godt til at være sandt – men hos KbhPark er parkeringskontrol gratis. Samtidig forestår KbhPark opstilling af automater til parkeringstilladelse samt diverse skilte på dine parkeringspladser.

Al administration ligger hos KbhPark, og du har samtidig mulighed for gennem en fleksibel og brugervenlig digital app at tilgå administrationssystemet. På den måde kan du selv forestå udstedelse af parkeringstilladelser – for eksempel til gæste- eller kundeparkering. Og så kan du selv oprette eller tilbagekalde permanente parkeringstilladelser efter behov – direkte fra din smartphone eller tablet.

Du kan læse mere om KbhPark på kbhpark.dk.

Flere nyheder